Vi kom hem i säkert förvar, mycket nöjda. Jag har haft turen att fått resa och uppleva en hel del i mitt liv men den här resan står verkligen ut. Ni gjorde ett superbt arbete från planering till allt i minsta detalj under vår resa
Nick Di Re
New York, USA (Juli 2011)

Det bästa av Sydafrika – 14 nätter

Dag 1-2 Rovos Rail Pretoria – Kapstaden

Den första dagen av din semester anländer du vid Johannesburg International Airport och möts av en representant från Rovos Rail, som kommer att vara din personliga chaufför/guide och köra dig till Rovos Rail Private Railway Station i Pretoria.

På detta, ett av världens mest luxuösa tåg kommer du att njuta av en resa som varar i två dygn, där ni stannar vid historiska byar såsom Matjiesfontein och Kimberly, där ni får ta del av riktig sydafrikansk kultur.

Detaljerad info om Rovos Rail

 • Luxuösa sviter (11 kvadratmeter) – Dessa fantastiska sviter är ämnade för två passagerares bekvämlighet i dubbelsäng eller två enmanssängar och är utrustade med skrivbord, personligt kassaskåp, kylskåpskall bar och eget badrum, hårtork och uttag för rakapparat.Ytterligare bilder, översikt och video över Rovos Rail (Öppnas i nytt fönster)

Rovos Rail Deluxe Suite with Double Bed

 

 

Dag 3-7 Kapstaden

Vid stationen i Kapstaden kommer en chaufför att plocka upp dig och köra dig till Bantry Bay, där du kommer att bo på det vackra Ellerman House. Det är nu din semester verkligen börjar. Det fantastiska hotellet Relais & Chateaux blir den ultimata platsen för dig att bo på när du ska njuta av allting som Kapstaden har att erbjuda.

I fem nätter bor ni på detta 5-stjärniga hotell. Upplev berömda turistmål som finns i omgivningen, som tex:

 • Robben Island
 • Table Mountain
 • Constantia Winelands, och mycket mer

Detaljerad info om Ellerman House

 • Ellerman House är ett av Kapstadens mest luxuösa hotell beläget vid den berömda Atlantic Seaboard
 • Fantastisk utsikt av Atlantiska Oceanen
 • Varje rum är unikt möblerat för att ge maximal avkoppling
 • Alla rum har plattskärm- och satellit-TV, golvvärme, luftkonditionering, Internetuppkoppling och gratis minibar.
 • Alla rum har utsikt mot Atlanten och Robben Island.

Ytterligare bilder, videos och översikt över Ellerman House (Öppnas i nytt fönster)

 

Dag 8-11 Cape Winelands (Paarl)

På morgonen den åttonde dagen kommer din personliga chaufför att åter möta dig och köra dig till Paarl ungefär en timmas resa från ditt hotell. När du anländer vid din nya destination, the Grande Roche, kommer du att stanna på detta underbara hotell mitt bland de många vinegendomarna och prisbelönta restaurangerna.

Detaljerad info om the Grande Roche

 • 5-stjärnigt lyxhotell som har förklarats Nationalmonument i Sydafrika.
 • Det finns alla bekvämligheter vad gäller gym och massage, en utomhus uppvärmd simbassäng, sauna och ångrum.
 • Privata turer genom vingårdar där man får uppleva vintillverkningen.
 • Alla rum har golvvärme, luftkonditionering, satellit-TV, ett elektroniskt kassaskåp, minibar och möjligheter att laga kaffe/te.
 • Alla rum har eget badrum med Molton Brown faciliteter.

Ytterligare bilder och översikt över Grande Roche (Öppnas i nytt fönster)

 

Dag 12-14 Safari i Sabi Sands Game Reserve (vilddjursreservat)

När du har vaknat på den tolfte morgonen och njutit av frukosten, kommer din chaufför att köra dig till flygplatsen, där du kan kliva ombord på en flight till Nelspruit. Glöm inte att packa ner din kamera för kommande safariäventyr, därför att Sabi Sands Game Reserve dit du nu skall åka är världen över omtalat för sitt vilddjursliv.

Detaljerad info om Sabi Sands Game Reserve

 • Sabi Sands har en lång delad gräns med Kruger National Park, vilket gör att djuren kan passera fritt mellan de två områdena.
 • 65 000 hektar naturreservat mellan Sabie och Sand floderna. Dessa vattenflöden skapar ett frodigt och otroligt mångskiftande naturreservat. Sabi Sands kan ståta med att ha den största mångfalden av vilda djur av alla privata vilddjursreservaten i Sydafrika.
 • Begränsat antal sviter vilket ger er rofylld intimitet.
 • Privata safariturer för att se de vilda djuren, med guider som är specialiserade på att hantera safaris för de som önskar att ta hem den ultimata bilden på ett stort rovdjur.
 • Spa, skönhetsterapeuter, vinkällare och massörskor finns för att göra din sydafrikanska lyxsafari till en komplett upplevelse.

Ytterligare bilder och översikt över Sabi Sands Private Game Reserve (Öppnas i nytt fönster)

Efter att du landat i Nelspruit, kommer du att köras till det 5-stjärniga Londolozi Tree Lodge i Sabi Sands, där du spenderar tre nätter på denna natursköna plats, där du kommer att få uppleva en riktig afrikansk safari.

Detaljerad info om Londolozi Tree Lodge

 • Högt belägna sviter med trädäck som ligger inbäddade i trätopparn. Detta gör Londolozi Tree Camp till en unik safari upplevelse vad gäller att se vilda djur. Dessa sviter är också populära för dem som känner sig obekväma med möjligheten av att vakna upp och ha stora rovdjur utanför sin badrumsdörr
 • Luxuös 5-stjärnigt boende, eget badrum (med utomhusdusch) och från alla sviter slående utsikt.
 • En miljö av afrikansk enkelhet, utan att man förlorar något av kolonial safarilyx.

Ytterligare bilder, översikt och video över Londolozi (Öppnas i nytt fönster)

 

Dag 15

Den 15:e dagens morgon är sista dagen på din semester. Du får njuta av en underbar frukost vid Londolozi Tree Lodge och sedan tar du en åktur till Sabi Sands start- och landningsbana. Du flyger därifrån och landar i Johannesburg via Oliver Tambo International Airport och går ombord på din flight tillbaka hem.

Intresseanmälan

Från kr52,800

Tel +27 (0) 21 201 2484

Intresseanmälan

Från kr52,800

Tel +27 (0) 21 201 2484