Vad våra kunder säger

Läs om vad våra kunder tycker om oss. Safari Guide Africa har som mål att ha 100% nöjda kunder. Nedan kan ni läsa några av våra kunders feedback.

Om du bokat resa genom Safari Guide Africa berätta gärna om din upplevelse genom att maila oss.

Thomas Berger
Frankrike (May 2012)

Resan var perfekt organiserad och jag skulle vilja ta tillfället i akt och tacka personalen på Safari Guide Africa för underbar upplevelse.

Hotellen i Kapstaden och Mala-mala var jättebra. Mr Le Roi som hämtade upp oss på flygplatsen gjorde ett mycket bra jobb och med hans hjälp behövde vi inte tänka på någonting utan kunde helt njuta av resan. Mr Le Roi tog väl hand om oss under vinresan och vi känner att vi fick rätt dos av hjälp samtidigt som vi fick vår egen tid för oss själva.

Tack så mycket för allt ni gjorde för oss..

Edward Ti
Singapore (April 2012)

Vi landade i Singapore tidigt i morse och vill skicka de hjärtligaste hälsningar för att ni spelade en sån nyckelroll i att planera vår smekmånad. Vi njöt fullt ut och har underbara minnen för livet som er fotograf Brenda förevigade åt oss. Era rekommendationer var väl avvägda angående hur många dagar vi skulle spendera på varje ställe.

Katarina Arenhage
Sverige (November 2011)

Vi hade en fantastisk resa till Sydafrika. Allt var perfekt arrangerat och vi kunde njuta fullt ut och bara vara. Motsvari är ett underbart och avkopplande ställe. Vi kommer definitivt rekommendera era tjänster till andra som vill åka på safari.

Petunia Matlala
Johannesburg, Sydafrika (October 2011)

Vi hade en underbar tid. Hotellet var väl valt och servicen fläckfri. Tack för att ni gjorde min smekmånad så bra.

Nick Di Re
New York, USA (Juli 2011)

Vi kom hem i säkert förvar, mycket nöjda. Jag har haft turen att fått resa och uppleva en hel del i mitt liv men den här resan står verkligen ut. Ni gjorde ett superbt arbete från planering till allt i minsta detalj under vår resa.

Intresseanmälan

Tel +27 (0) 21 201 2484

Intresseanmälan

Tel +27 (0) 21 201 2484