5 skäl att välja SafariGuideAfrica!

 • Skräddarsydda resor
 • Svar direkt
 • Reseexperter på Afrika
 • Bra priser
 • Nöjda kunder

Intresseanmälan

Safariresor & rundresor i Afrika

 • Kapstaden & Afrikansk Safari – 7 nätter

  Paketresa

  Upplev en rundresa i Sydafrika med boende i Kapstaden med boende precis vid atlantkusten vid V&A Cape Town Waterfront och en häpnadsväckande safariresa i Timbavati Game Reserve vid Krugerparken.

  Från kr17,200

  Mer info

 • 7-Dagars Safariresa samt boende i Kapstaden

  Paketresa

  7 nätters lyx i Sydafrika – 4 dagar på det magnifika Ellerman House i Bantry Bay, Kapstaden och det närliggande Wineland samt 3 dygn 5-stjärnig safari på Sabi Sands Game Reserve.

  Från kr47,500

  Mer info

 • Kapstaden Waterfront, Vinprovning & Safari

  Paketresa

  Myckert prisvärt resepaket:, Njut av att bo vid stranden i Kapstaden, gästhusboende i närliggande Winelands och en safari i häpnadsväckande Timbavati Private Game Reserve

  Från kr13,200

  Mer info

 • Kapstaden, Vingård & Safari – 10 dagar

  Paketresa

  Njut av Cape Waterfront-boende och bo på ett luxuöst 5-stjärnigt boutique hotell i Winelands. När man sedan har kopplat av kan man åka därifrån på en häpnadsväckande safari i Timbavati Game Reserve.

  Från kr13,100

  Mer info

 • Safari, Winelands & Kapstaden – 12 dagar

  Paketresa

  Njut av en 11 nätters rundresa som inkluderar en underbar tre nätters-safari i Timbavati Private Game Reserve, fem nätters i Kapstaden samt tre nätter i det vackra Cape Winelands

  Från kr21,500

  Mer info

 • Golf tour Sydafrika – 12 nätter

  Paketresa

  Varje golfares dröm. Njut av 12 nätters boende i Kapstaden, Stellenbosch och spela golf på Fancourt längs med the Grden Route.

  Från kr22,000

  Mer info

 • Safari i Sabi Sand, Rovos Rail & Kapstaden – 12 nätter

  Paketresa

  Upplev det bästa Sydafrika har att erbjuda. Safari i Sabi Sand, Rovos Rail (orientexpressen) mellan Pretoria och Kapstaden, samt boende mitt i vindalen cape winelands.

  Från kr57,000

  Mer info

 • Tanzania Safari & Strand – 9 Dagar

  Paketresa

  Upplev en äkta fyra dagars safari i Serengeti följt av fem nätter på paradisön Pemba Island utanför Zanzibars kust som har blivit känt för sina fina stränder och vad med om en oförglömlig resa.

  Från kr42,200

  Mer info

 • Romantisk Smekmånad i Kapstaden, Safari & Vinprovning

  Paketresa

  Den ideala smekmånaden i afrika med 5-stjärnigt boende i Bantry Bay, 5-stjärnig lyx i Valskådningsstaden Hermanus och en exklusiv Safari i Sabi Sands Game Reserve. 14 nätter i 5-stjärnig lyx.

  Från kr37,000

  Mer info

 • Safariresa genom Zambia & Sydafrika – 14 dagar

  Paketresa

  Upplev Safari vi Zambezifloden, se de mäktiga Victoriafallen, bo i Kapstaden, prova viner på vingårdar i Cape Winelands.

  Från kr16,000

  Mer info

 • Det bästa av Sydafrika – 14 nätter

  Paketresa

  Börja med två dagars tur på Rovos Rail från kolonialperioden, från Pretoria till Kapstaden – Njut av det luxuösa Clarendon Bantry Bay och 5-stjärnig lyx i Cape Winelands vid Grande Roche. Avsluta din semester med en safari vid Londolozi Tree Camp.

  Från kr52,800

  Mer info

 • Sydafrika & Safari – 15 Nätter

  Paketresa

  Upplev en oförglömlig resa genom Kapstaden och natursköna Prince Albert. Detta paket inkluderar 15 övernattningar i Kapstaden, Prince Albert, Plettenberg Bay, Port Elizabeth och safari i Timbavati.

  Från kr25,000

  Mer info

Sök din drömresa

Välj bland vårt utbud av destinationer, länder och restyp.

Välj land
Destinationer
Vacation Purpose
Duration

Safariresor & rundresor i Afrika

Safari Guide Africa gör det enkelt att boka er Safariresa.
Vi hjälper till att bygga kompletta safariresor efter era behov.

Om våra safaripaket

Ett paket eller en safaritur är det vanligaste sättet för besökare av Afrika att åka på safari. Med de många komponenter som behövs för att arrangera en hel resa, är det oftast enklast att köpa någonting som är komplett, eller ännu bättre, gör upp planer tillsammans med Safari Guide Africa att arrangera något som är skräddarsytt för att passa dina intressen och din budget.

Beroende på att det inte är så enkelt att hitta ett perfekt genomarbetat safaripaket, kundanpassar vi alla våra paket. Om du önskar bo på safarilodger, så har vi publicerat ett urval av de som vi arbetar tillsammans med och vi lovar att vi inte kommer att skicka våra gäster till några lodger som vi inte har besökt och upplevt själva.

Om du letar efter en bekväm semester, så har vi granskat några av de bästa hotellen, vandrarhemmen, och spa i Sydafrika. En del av din resa kan du antingen koppla av och njuta av Kapstaden, Cape Winelands, eller world-class golf courses of the Garden Route – Garden Routes golfbanor i världsklass. Vi arrangerar också paket som inkluderar vistelser vid top luxury beach resorts in Southern Africa and Mauritius – luxuösa strandsemesterorter i toppklass i Sydafrika och på Mauritius om du önskar att bara vistas i solen och ha det skönt.