5 skäl att välja SafariGuideAfrica!

 • Skräddarsydda resor
 • Svar direkt
 • Reseexperter på Afrika
 • Bra priser
 • Nöjda kunder

Intresseanmälan

Safarilodger

 • Motswari Game Lodge

  Motswari Game Lodge inbäddad i hjärtat av världsberömda Timbavati Private Game Reserve, är en safaridestination som fokuserar på avkoppling och naturligt leverne.

  Från kr3,100

  Mer info

 • Chobe Under Canvas

  Chobe Under Canvas erbjuder besökare en smak av Kolonialafrika. Det traditionella blandat med modern lyx som vi förväntar oss från femstjärniga safariupplevelser.

  Från kr2,920

  Mer info

 • Sabi Sabi Bush Lodge

  Såsom flaggskeppsstuga i detta privatreservat kan man förvänta sig all tänkbar lyx i Bush Lodge, liksom ojämförlig tillgång till några av Sydafrikas bästa viltskådningar.

  Från kr5,400

  Mer info

 • Impodimo Game Lodge

  Impodimo Game Lodge är en safaridestination som erbjuder högklassiga sviter byggda av halm och utmärkt tillgång till det vilda afrika.

  Från kr3,200

  Mer info

 • Grumeti River Camp

  Ligger vid ett av de grönare områdena i Serengeti – omgiven av vattenhål och vägkorsningar för den Stora Migrationen.

  Från kr5,300

  Mer info

 • Serengeti Bushtops

  Serengeti Bushtops är Orion Hotels nyaste femstjärniga luxuösa safariläger i Tanzania. Det ger en engångsupplevelse och möjligheten att se vilda djur i en inramning som inte är lik någon annan på jorden.

  Från kr4,000

  Mer info

 • Royal Chundu Lodge

  Njut i en oas av tyst avkoppling och fläckfri skönhet på flodstränderna av den mäktiga Zambezifloden. Ett litet stycke nedströms finns de imponerande Viktoriafallen

  Från kr2,750

  Mer info

 • Singita Pamushana Lodge

  Singita Pamushana Lodge med utsikt över de vilda djuren som kommer för att dricka vid Malilangwe dammen har designats för att smälta in i dess omgivningar

  Från kr6,680

  Mer info

 • Singita Boulders

  5-stjärniga sviter, utsökt kök och några av världens mest kunniga safariguider gör Singita Boulders till en av de förnämsta safaridestinationerna

  Från kr10,765

  Mer info

 • Imbali Safari Lodge

  Med vyer av savannen och Nwatsitswonto floden, har varje privat svit en privat Jacuzzi, stora fönster och vidsträckt trädäck varifrån man har överblick över de vilda djuren

  Från kr2,650

  Mer info

 • Londolozi Tree Camp

  Londolozi Tree Camp med sina lyxiga sviter högt belägna utöver trädtopparna gör det här till en Afrikansk Safariupplevelse utöver det vanliga!

  Från kr8,675

  Mer info

 • Arathusa Safari Lodge

  Arathusa Safari Lodge rankas konstant i topp. Fokus här är safariturer för att se “the big five” (lejon, elefant, buffel, noshörning och leopard)

  Från kr2,460

  Mer info

 • Sossusvlei Desert Lodge

  Sossusvlei Desert Lodge ligger mitt i hjärtat av de guldskimrande sanddynerna i den berömda Sossusvleiöknen erbjuder en oförglömlig semester som du ej kan hitta någon annanstans på denna planet

  Från kr3,400

  Mer info

 • Kichwa Tembo

  Upplev mer än två millijoner gnuer, zebror och andra växtätare förflyttar sig genom detta område från augusti till oktober

  Från kr1,500

  Mer info

 • Kambaku Safari Lodge

  Favorit

  Kambaku Safari Lodge är ett häpnadsväckande privat vilddjurslogi med endast åtta exklusiva stugor. Det är mycket familjevänligt och innefattar enastående tillgång till vilda djur och till resonabelt pris.

  Från kr2,775

  Mer info

Sök din drömresa

Välj bland vårt utbud av destinationer, länder och restyp.

Välj land
Destinationer
Vacation Purpose
Duration

Safari Lodger

Safari Guide Africa erbjuder Afrikas bästa Safari logier och skräddarsyr safariresor efter dina behov. Logierna nedan är endast ett litet urval av operatörer vi har samarbete med. Gör en förfrågan idag och få personlig service med att sammanställa din drömresa.

Hur vi bedömer våra Safari Lodges:

Alla safari lodges som vi listar på Safari Guide Africa har vi besökt, och många av dessa lodges kan förvandlas till kompletta safaripaket och resor. I dessa översikter försöker vi att förmedla våra resmål och berätta om våra erfarenheter från var och en av dessa fantastiska lodges. Vi försöker också att hålla en standardstruktur över kvalitetskontrollerna, för att låta användarna jämföra och överväga atmosfären som var och en av dem erbjuder sina gäster. Varje översikt över en enskild safarilodge har höjdpunkter, en karta på var den är lokaliserad, adress, videos och många fotografier på vad du kan förvänta dig att se under ett besök. Därefter hittar man avsnitt av mer detaljerat skriven översikt.

Boende: Ger dig en guide till de sviter du kan förvänta dig från denna lodge. De flesta lodges har varierande typer av boende och från detta avsnitt kan du bättre förstå vilka rum eller sviter som passar ditt besök och din budget bäst.  Omgivningarna fokuserar på landområdena, floderna och naturen i nationalparkerna som gränsar till denna safarilodge. Vi har lagt till dessa avsnitt, så att du kan få ett bra begrepp över vad du kan förvänta dig från vilddjursturerna och på så sätt få ut det mesta av din resa.

Bekvämligheter: är viktigt för vissa resande. Många safarilodges har antingen ett spa, pool eller andra bekvämligheter och luxuösa möjligheter, som kan göra dina dagar och kvällar mer njutbara eller avkopplande.

Aktiviteter: kan arrangeras av många av lodgerna; detta kan inkludera att arrangera private safariturer, middagar för två i afrikanska bushen, eller safariridturer till häst. Vid varje safarilodge finns ett urval av aktiviteter som skiljer sig från andra, som ger dig möjlighet att ägna dig åt det som intresserar dig.

Åtkomst: eller vägledningar till lodgen är viktigt, eftersom den vanligen inte har någon fysisk adress. Om safarilodges har start- och landningsbanor eller anslutningsbussar från lokala flygplatser, så är det här som vi informerar om dem.

Vi hoppas att du tycker om att läsa våra översikter över lodgerna. Vi har gillat att vistas vid var och en av dem och de har alla någonting unikt och speciellt att erbjuda varje besökare. Om du har några frågor är vi alltid redo att besvara dem åt dig, om du tar kontakt med oss antingen via email eller genom att använda “Enquire Now”-knapparna som finns här och där i Safari Guide Africa.