Golf tour Sydafrika – 12 nätter

Dagar 1 till och med 6 – Constantia, Kapstaden

Här börjar verkligen äventyret. Gästerna anländer vid Kapstadens Internationella Flygplats och hämtar upp en förbeställd hyrbil för transport till stadens centrum. Det tar ungefär 40 minuter och du kan titta på några mycket fina lokala attraktioner på vägen till din destination – det stora och extravaganta Steenberg Hotel.

När du är där har du fritt tillträde att besöka Kapstaden, därför att du kommer att spendera fem nätter vid Constantia. Några noterbara attraktioner som är värda att se medan man är där: Taffelberget, Camps Bay, Waterfront, Cape Point (Godahoppsudden) och oräkneliga restauranger och klubbar.

Detaljerad information om Steenberg Hotel

 • Idealiskt beläget i det vackra Constantia-vindistriktet.
 • Rummen varierar från enkla rum med badrum till glamorösa 166 m2 Colonial Suite med egen terrass, pool, matsal och kök.
 • Steenberg egendomen erbjuder också en 18-håls golfbana av mästerskapsklass.

Ytterligare bilder, video och översikt (Öppnar upp ett nytt fönster)

 

Dagar 6 till och med 10 Stellenbosch, The Cape Winelands

På den sjätte dagen kommer du att göra en äventyrsresa till Winelands. För att komma dit måste du köra omkring 45 minuter till Majeka House – ett pittoreskt boutiquehotell som erbjuder den perfekta blandningen av tyst komfort och lyx.

Majeka House ligger direkt invid Stellenbosch och tjänar som legendariskt centrum för de många egendomarna och vingårdarna i hela detta område.

Medan du är där kommer du förstås att kunna göra vad du kom för att göra: spela golf! Medan du stannar i Winelands kommer du att slå slagen på en runda vid golfbanor i världsklass såsom Erinvale, Pearl Valley och De Zalze

Detaljerad information om Majeka House

 • Ett vackert privat boutiquehotell som inbäddat i hjärtat av Kapstadens vindistrikt.
 • Arton vackert dekorerade rum finns tillgängliga, likaväl som en privat villa.
 • Har femstjärnig luxuös service, kokkonst i världsklass och fridfullt omhändertagande om man så skulle önska.
 • – Stor central pool med rektangulärt glastak är favoriten hos gästerna, eftersom den tillåter simning hela året runt.

Attraktioner i närheten:

 • 20 minuters körning från Stellenbosch, en av landets mest prestigefyllda vindistrikt.
 • 30 minuter från Franschoek, Sydafrikas juvel i kokkonst och vinindustrier.
 • Endast 45 minuter från Kapstadens stadskärna, vilket naturligtvis innefattar Taffelberget, linbanan, Clifton och Camps Bay stränderna och Victoria och Alfred Waterfront.

Ytterligare bilder och översikt (Öppnas i ett nytt fönster)

 

Dagarna 10 till och med 13 – George, Garden Route

Här blir resan intressant. Efter en full frukost vid Majeka House, kommer du att åka på en lång resa. Din destination kommer att vara Garden Route och det kommer att ta runt fyra timmar att komma dit. På plussidan är att Sydafrika kan skryta med några av de mest vackra, oförstörda trakter på planeten. Så beroende på din böjelse för naturen, kan körningen ta längre tid.

Men den kommer att vara väl värd det.

Du kommer eventuellt att anlända vid George och stanna vid det utmärkta Fancourt Hotel & Golf Estate – en av de största och mest populära golfsemesterorterna i Sydafrika.

George är en golfares paradis, som innefattar trestjärniga golfbanor. Men det finns också många aktiviteter för barn och familjer. The Kids Club (barnklubben) är som Sydafrikas version av Chuck E. Cheese, så barnen kan stanna där medan de vuxna njuter av lite lugn och ro. Du kan använda ett stort spa och gym eller ett antal andra attraktioner på plats.

Golfbanorna vid Fancourt har designats av den professionelle golflegenden Gary Player, och med 133 rum, obetalbara vyer, en hårsalong, en boutique, pool, är denna semesterort en prisad juvel när det gäller semestern.

Detaljerad information om Fancourt Hotel & Golf Estate

 • Det befinner sig i själva hjärtat av Sydafrikas världsberömda Garden Route.
 • Tre golfbanor designade av Gary Player.
 • En femstjärnig semesterort med smakfulla fastställda rum, spa och ditt val av restauranger av hög kvalitet.

Ytterligare bilder och översikt om Fancourt Hotel & Golf Estate (Öppnas i nytt fönster)

 

Dag 13

Tyvärr har allt ett slut. Efter att ha njutit av frukosten, kör du tillbaka till Kapstadens flygplats och bordar din flight hem. (Du behöver inte köra hyrbil utan kan göra andra researrangemang om du inte känner för att köra.)

Intresseanmälan

Från kr22,000

Tel +27 (0) 21 201 2484

Intresseanmälan

Från kr22,000

Tel +27 (0) 21 201 2484