Imbali Safari Lodge

Imbali Safari Lodge tillåter dig att verkligen ”ta in det väsentliga av Afrika”.  Denna luxuösa safari lodge lovar att fullfölja dina vildaste safaridrömmar, innan du varje natt åker tillbaka till bekvämligheten vid lodgen. Denna lodge är sannerligen något speciellt, med exklusiva extrainslag för särskilda resande, såsom hovmästartjänst, internettillgång och vattenrening inomhus, som tillåter att du kan dricka direkt från kranen. Med enkel tillgång till mer än 1 200 arter i Krugerparken, inkluderande de Fem Stora (lejon, buffel, noshörning, elefant och leopard) kan du njuta av minnesvärda utflykter som är något av de bästa i Sydafrika, där man kan se de vilda djuren.

Boende

Imbali Safari Lodge är intim och luxuös, och kan ta emot upp till 24 gäster i privata, 5-stjärniga luxuösa sviter. Med utsikt över savannen och Nwatsitswonto floden, har varje privatsvit en privat Jacuzzi, stora fönster och vidsträckt trädäck där man kan se de vilda djuren. Sviterna är möblerade med vackra möbler, importerat linne och moskitnät och badrummen i varje svit har antika badkar. Andra trivselförmåner inkluderar internettillgång, telefon på rummet, hovmästartjänst, personlig kock, en underbar simbassäng med fantastiska vyer av ett vattenhål, och ett bekvämt sällskapsrum med en inbjudande eldstad. Dessutom har lodgen konstruerats genom att använda ekokänsliga metoder och är i linje med ekovänlig politik för att minimera dess avtryck på den naturliga omgivningen.

Vilddjursliv/safari

Imbali Lodge befinner sig i Sydafrikas världsberömda Kruger National Park i sitt eget 10 000 hektar koncessionsområde kallat the Imbali concession. Parken är hem för över 1 200 djurarter, inkluderande de Fem Stora (lejon, noshörning, elefant, buffel och leopard) och det finns ett urval av möjligheter till safari och aktiviteter för besökare runt om i lodgen. Utsikten från själva lodgen är suverän, med närliggande vattenhål som är synliga från din svit och runtom egendomen. Om du är intresserad i mer traditionsenlig safariupplevelse, kan man från lodgen åka på utflykter med 4×4 fordon. Fågelskådningsutflykter kan också arrangeras – Kruger är en stor destination för fågelälskare, med över 500 arter. Det finns också turer man kan göra själv i Kruger, vilket gör att du kan förflytta dig i egen takt genom parken.

Åtkomst

Imbali Safari Lodge befinner sig i hjärtat av Kruger National Park i Sydafrikas Limpopo provins. Det finns flera sätt att nå lodgen med flyg. South Africa Airlink flighter finns från Johannesburg och Kapstaden till Hoedspruit (ungefär 70 miles från parken). The South Africa Express har också flighter från Johannesburg till Hoesspruit. En privat start- och landningsbana finns också för de besökare som önskar att flyga in med privat charterflyg och transferservice kan arrangeras av lodgen.

För de som åker landvägen, rekommenderas rutten genom Open Gate entrén. Från Johannesburg reser man genom Witbank till Belfast. Från Belfast kör man mot Dullstroom på R540, fortsätter genom Dullstroom till Lydenburg. Följ vägmärken till Ohrigstad, genom Strijdom tunnel. När du når Swadini Snakepark, sväng åt höger till R531 tills du ser vägmärken för Orpen och Imbali Safari Lodge. Sväng vänster vid Orpen Gate och fortsätt på R531 i ungefär 25 miles.

Intresseanmälan

Från kr2,650

Tel +27 (0) 21 201 2484

Intresseanmälan

Från kr2,650

Tel +27 (0) 21 201 2484

Location Details

Address:
Imbali Concession Kruger National Park Skukuza 1350 South Africa