Knysna National Lake Area

Allmän Information:

Knysna National Lake Area är en orröd marin nationalpark utmed ”Garden Route”, vilken består av de två förut separata Wilderness National Park och Knysa National Lake Areas. Medan denna park är hemvist till den utrotningshotade Knysna Sjöhästen, vilken precis som kameleonten ändrar hudfärg för att passa in i omgivningen, är det den sanna nationalparken för fågelskådningsentusiasten, med ett urval av extremt färggranna fåglar, inklusive sunbird (liten fågel i kolibrins storlek) med dubbelkrage, rödnäbbad woodhoopoe (afrikansk tropisk fågel), paradis flugsnappare, Knysna Loerie (grönskimrande fågel med kam på huvudet) och Knysna hackspett. Rovfåglar som kungsfåglar och fiskörnar är också mycket aktiva i parken.

Höjdpunkter:

  • Fågelskådning
  • Naturfotografering
  • Utsiktspunkter & picknickställen
  • Vattensporter som segling, kryssningar, brädsegling, draksurfing och mete.

Boende:

  • Forest Timber Camping Decks är lokaliserade i mitten av Knysna skogen. Varje tält innehåller ett tält för 3 personer, grill och har ett matsalsområde. Eluttag finns på alla däck. Boka genom att skicka e-post till parken.
  • Tree-Top Forest Chalet är ordagrant ”den enda i sitt slag” av fyrstjärnig hydda, djupt i Harkeville Forest mellan Knysna och Plettenberg Bay. Det är en välmöblerad lägenhet med ett stort utsiktsdäck. Den är mycket populärt så skicka e-post till parken i god tid för att kontrollera om det finns ledig plats.
  • Guest House in Diepwalle Forest är helt enkelt ett gästhus omgivet av en stig för mountainbike. Cykelälskarnas paradis. Boka genom att skicka e-post till parken.

Karta Över Knysna National Lake Area:

För tillfället har vi inte en karta över Knysna National Lake Area. Var vänlig kontakta oss om du har en som du kan dela med dig av.

Intresseanmälan

Tel +27 (0) 21 201 2484

Intresseanmälan

Tel +27 (0) 21 201 2484

Location Details

Address:
Knysna National Lake Area Knysna, South Africa