Kwafubesi Tented Safari Camp

Kwafubesi är en juvel i den riktiga afrikanska naturen. Med endast fem stycken på pålar uppställda luxuösa tält i lägret och med extraordinärt utrymme mellan dem, kan vyn från varje privatdäck vara någonting direkt från ”Mitt Afrika”.  Både middagar och frukostar kan intas på trädäcket, för den totala upplevelsen. Badrummen har både badkar och dusch.

Bekvämligheter:

Kwafubesi Tented Camp ligger i centrum av det malariafria Mabula Private Game Reserve, med omkring en 20 minuters biltur från huvudlodgen Mabula Lodge. Gäster vid Kwafubesi har fritt tillträde till Mabula Lodge, inkluderande guidade vandringar i bushen, ‘quad bike’ (fyrhjulig terränggående motorcykel) safaris och hästsafaris för äventyrare, där man är borta över natten.

Vilt/safari:

Där det befinner sig inbäddat precis bredvid Waterberg Mountains, är det ingen brist på vilda djur. Vid Mabula Private Game Reserve är man stolt över att ha böljande landskap, som är komplett med floder och sjöar och öppna slätter. Reservatet är hemvist för de Fem Stora (lejon, buffel, noshörning, elefant och leopard), med en speciell del av parken tilldelad Kalaharilejonen.

Åtkomst:

Till reservatet kommer man enkelt med en två timmars biltur från Johannesburg flygplats och man kan enkelt nå reservatet med hyrbil från flygplatsen eller från Sun City.

Intresseanmälan

Från kr1,580

Tel +27 (0) 21 201 2484

Intresseanmälan

Från kr1,580

Tel +27 (0) 21 201 2484

Location Details

Address:
Private Bag X1665 Bela Bela 480 South Africa