Kapstaden & Afrikansk Safari – 7 nätter

Upplev Sydafrika och ta del av den avkopplande afrikanska livsstilen. Denna resa kommer ge er det bästa av Kapstaden, samt en oförglömlig afrikansk Safari i Timbavati som angränsar till Krugerparken.
Njut av boende av högsta standard och en resa utöver det vanliga

Dag 1-4 Kapstaden

Njut av Kapstaden där du kan vila i en lägenhet med självservering vid Waterfront Marina, ett luxuöst lägenhetshotell som inkluderar egen pool och gymlokal. Din lägenhet är endast några få minuters väg från V&A Waterfront och det är den idealiska platsen för dig, där du kan börja utforska allt som Kapstaden har att erbjuda:

  • Cape Winelands
  • The V&A Waterfront
  • Taffelbergen
  • Godahoppsudden
  • The Camps Bay & Clifton Beaches
  • Delikatesser vid vingårdar i både Stellenbosch och Franschoek

Vi hjälper även till med reservationer åt er på stadens bästa restauranger och arrangerar även bokningar vid de bästa golfbanorna i Kapstaden och Cape Winelands.

Cape Town Waterfront

 

Detaljerad info om Waterfront Marina

  • Modernt utrustade, säkra och exklusiva lägenheter med alla moderna bekvämligheter, där du kan bo inbäddad i lyx under vistelsen i Kapstaden.
  • Nära stadens centrum och nära till många av de större turistattraktionerna.
  • Lägenheterna har svepande havsutsikt, stort sovrum med eget badrum, ett andra sovrum och ofta ett tredje sovrum eller ett arbetsrum.

Mer info om Waterfront Marina (Öppnas i nytt fönster)

 

Dag 5-8 Timbavati Private Game Reserve Safari

Flyg till till Hoedspruit via Johannesburg. Efter ankomst kommer en chaufför att köra dig till Motswari i Timbavati Private Nature Reserve. Största delen av denna en timmas färd går genom vilddjursreservat med tillfälle att se djur och natur.

Du kommer att spendera tre spännande nätter vid den underbara Motswari Game Lodge, som inkluderar safari där du kommer få uppleva vilda djur såsom the big five på nära håll.

Motswari Safari

Detaljerad info om Motswari Game Lodge

Det finns endast femton bungalows vid Motswari Safari Lodge i Motswari Private Game Reserve, vilket betyder att maximalt 30 gäster kan vara inkvarterade samtidigt. Detta bidrar till en känsla av exklusivitet och avskildhet.

Fullt utrustade konferensmöjligheter för affärsfunktioner och konferenser

Professionella utflykter för att se de vilda djuren, inkluderande frukost eller lunch vid en naturskön plats

Mer info om Motswari Game Lodge (Öppnas i nytt fönster)

Intresseanmälan

Från kr17,200

Tel +27 (0) 21 201 2484

Intresseanmälan

Från kr17,200

Tel +27 (0) 21 201 2484