Wedgeview Country House & Spa

Wedgeview Country House & Spa är ett 5-stjärnig boende som ligger inbäddat bland de grönskande vinodlingarna strax väster om den pittoreska universitetsstaden Stellenbosch. En fantastisk trädgård omger det exklusiva men småskaliga hotellet som även innefattas av två soluppvärmda pooler samt ett prisbelönt SPA. Här finns allt du kan tänkas behöva för att koppla av och njuta i en avslappnad och personlig miljö.

Boende:

Wedgeview har 10 individuellt inredda rum och 3 sviter i vilka gästerna kan njuta av största möjliga bekvämlighet och lyx. För familjer finns 2 familjesviter tillgängliga, med egen veranda och gott om plats. Wedgeview Country house är den perfekta basen för att utforska Stellenbosch och Cape Winelands omgivningar.

Aktiviteter:

Regionen är känd för vinerna, golf och sightseeing. Med runt femton golfbanor inom 35 minuters bilkörning från huset, har du ett brett urval. Med Kapstaden mindre än 45 minuters bilkörning från hotellet, samt härliga havsstränder ännu närmare, är dagsutflykter smidiga.

I Stellenbosch finns en mängd restauranger och trevliga caféer där man kan fördriva tiders och njuta av god mat och dryck. Den lilla staden bjuder även på trevliga shoppingstråk samt flera intressanta museum. Jonkershoek naturreservat finns inte långt bort och det är ett himmelrike för de som gillar vandringar eller flugfiske. Det som är mest populärt för de yngre är Tygerberg Zoo, hem till utrotningshotade vilda djur.

Åtkomst:

Ta R102 österut från Kapstaden för att sedan följa M12 hela vägen till Wedgeview.

Intresseanmälan

Från kr700

Tel +27 (0) 21 201 2484

Intresseanmälan

Från kr700

Tel +27 (0) 21 201 2484

Location Details

Address:
Bonniemile | Vlottenburg Stellenbosch 7604 South Africa