Grootbos Lodges

Grootbos är en ekoturismvänlig resort inte långt från Kapstaden, med utsikt där Atlanten och Indiska Oceanen möts, omgiven av Milkwood skogar. Vid Grootbos kan man välja antingen Skogs- eller Trädgårdslodge, där båda har enkel- eller dubbelsovrumssviter som är familjevänliga.

Bekvämligheter:

Dessa femstjärniga lodger har magisk utsikt över oceanen från en privat terrass. Varje rum är med en eldstad, extralånga sängar och ett rymligt badrum.

Familjevänligt:

Aktiviteter som kan vara en lärorik erfarenhet för hela familjen. Speciella aktiviteter arrangeras för enbart barnen, medan föräldrarna kopplar av eller åker på tex hajdyk med hajbur. Grootbos är en familjecentrerad semesterresort, med barnpassningstjänster. Barnmenyer finns närhelst köket är öppet.

Aktiviteter:

Vid Grootbos finns det många naturbaserade aktiviteter mycket nära boningarna. Detta skyddade landområde är hemvist för den inhemska buskvegetationen, vilken kan ses antingen på en promenad, på hästryggen, eller i 4×4-hjulsdrivna fordon. Om du känner för något mer äventyrligt, rekommenderas att ta en heldag till en av Godahoppsuddens mest populära turistattraktioner – hajdyk med hajbur med Great White Sharks. Grootbos tar dig också till De Kelders klippor för att se på valarna, klipporna är kända för de fantastiska vyerna av dessa praktfulla djur som kan komma inom 30 meter från strandkanten.

Ekotourism:

Grootbos är ett insiktsfullt exempel på sann ekoturism harmoniskt blandad med lyxig bekvämlighet. Detta prisbelönta reservat på 1 750 hektar, med häpnadsväckande utsikt och tillgång till sydafrikanskt äventyr, då det endast befinner sig 160 km (100 miles) från Kapstaden, är enastående och väl värt ett familjebesök.

Intresseanmälan

Från kr1,370

Tel +27 (0) 21 201 2484

Intresseanmälan

Från kr1,370

Tel +27 (0) 21 201 2484

Location Details

Address:
PO Box 148 Gansbaai 7220 South Africa