Milkwood Manor – Plettenberg Bay

Plettenberg Bay är Sydafrikas lekplats för de rika och berömda med fler lustjakter per person än någon annanstans i landet. Trots exklusiviteten hos denna vackra stad finns det mycket att göra och se som inte kostar en förmögenhet och Milkwood Manor är en idealisk inkörsport till denna värld av lyx och naturligt vackra omgivningar.

Beläget precis vid kusten inom gångavstånd från stadens centrum ligger Milkwood Manor med perfekt läge och vackert dekorerat. Om man åker på semester och reser längs Garden Route är Plettenburg Bay ett måste, liksom Milkwood Manor.

2012 var ett stort år för Milkwood Manor eftersom de erhöll utmärkelsen TripAdvisor Certificate of Excellence.

Boende

Byggnaden i Georgiansk stil är utformad för rymlighet och har privata uteplatser och balkonger, utsikt över Indiska Oceanen, Keurbooms flodutlopp, Keurbooms lagun och Tsitsikamma bergen. De flesta rummen har antingen en uteplats på nedre plan eller privat balkong. Perfekt inramning för bröllop med gratis champagnefrukost på den privata stranden låter mer än förtjusande och alla bröllopsarrangemang tas om hand av personalen.

Aktiviteter

Plettenburg Bay är en fullkomlig lekplats för allehanda utomhusaktiviteter. Från båtturer, fotvandringar och promenader, strandöverflygningar i småflygplan, drakflygning och ultralätt-flygning, fiske och dykning, valskådning, golf, kajakpaddling och med fantastiska nattklubbar, restauranger och barer inom gångavstånd kommer man säkert att avsluta varje dag med rent nöje.

Vägbeskrivning

Åk längs N2 (oavsett riktning) och sväng av vid Engen Service Station in på Beacon Way och följ skyltning till Milkwood Manor.

Intresseanmälan

Från kr400

Tel +27 (0) 21 201 2484

Intresseanmälan

Från kr400

Tel +27 (0) 21 201 2484

Location Details

Address:
Salmack Road 1 Plettenberg Bay 6600 South Africa