Oubaai Hyatt Regency

Oubaai Golfklubb är den legendariska golfaren Ernie Else’s speciella golfbana – och en han har utformat själv. Den ligger inbäddad mellan grönskande böljande kullar och har en unik längd för en kustnära bana. Själva turistanläggningen har 100 vackert möblerade rum med utsikt över Indiska oceanen eller den majestätiska bergskedjan Outeniqua.

Oubaai Golf Club är en unik juvel i Winelands för alla golfentusiaster – eller vemhelst som uppskattar ett luxuöst hotell med vackra omgivningar. Som en av de vackraste hotellanläggningarna längs Garden Route mellan Mossel Bay och Port Elizabeth är Oubaai Golf Club ett måste för alla som färdas längs Garden Route med stil.

Oubaai Golfklubb

Oubaai Golfklubb är utformad av Ernie Else och drar fördel av Garden Routes överväldigande naturscenerier. Klubbhuset har en spektakulär placering med utsikt över 16e, 17e och 18e green. Golfbanan i sig är naturligt modellerad i landskapet vilket ger en rolig och omväxlande golfupplevelse.

Hyatt Regency Oubaai

Beläget i ett område känt för sina orörda stränder och inhemska skogar. Med en vacker stor dubbel swimmingpool med bar bredvid, rymliga sviter med stora plyschklädda sängar, walk-in duschar, svepande panoramautsikt och nära till golfbanan och klubbhuset finns det helt enkelt ingen bättre plats än denna att avnjuta i all sin glans.

Boende

Det finns ett brett utbud av rumsalternativ från dubbelrum till presidentsviten och alla rum ligger i fil, med separat bad och dusch. Rummen har egen balkong och sviterna antingen en uteplats eller balkong samt tillgång till Regency Club Lounge. Executive sviterna har ett lyxbadkar och separat dusch, och tillgång till ett privat sällskapsrum, medan presidentsviten har tillgång till vardagsrum, matsal, kontor och fullt utrustat kök. Bästa tänkbara room service finns för alla rummen.

Aktiviteter

Övriga aktiviteter du kan tänkas vilja avnjuta i dessa vackra omgivningar när du har ledigt från golfen omfattar fisketurer, vandring och vinprovning. Lite ompyssling i form av massage och spabehandlingar kan ordnas om du så önskar. För den aktive resenären kan gymträning, personlig tränare och härliga tennismatcher utomhus ordnas på beställning.

Vägbeskrivning

Från George: Kör York Street tills du kommer till en rondell. Kör rakt fram i rondellen, därefter till höger vid trafikljusen. Kör upp på motorvägen (N2) och fortsätt till Herold’s Bay avfarten. Sväng vänster vid stoppskylten. Kör R404 tills du ser skylten med Oubaai, sväng sedan vänster. Fortsätt längs denna väg tills du ser skylten Hyatt Regency Oubaai Golf Resort & Spa. Sväng vänster.

Intresseanmälan

Från kr1,090

Tel +27 (0) 21 201 2484

Intresseanmälan

Från kr1,090

Tel +27 (0) 21 201 2484

Location Details

Address:
406 Herolds Bay Road George 6528 South Africa