Lukimbi Safari Lodge

Lukimbi Safari Lodge har 16 sviter som alla har sin unika vy över floden nedanför som ger en unik upplevelse i den sydafrikanska bushen i Krugerparken. Krugerparken är världsberömd för att vara hemvist för Afrikas fem stora (lejon, buffel, elefant, noshörning och leopard) och för att ge en av de bästa safariupplevelserna. Detta 15 000 ha stora område är hemvist för hjordar med zebra, vit noshörning och lejon. Omgivet av 3 floder är detta område rikt på djurliv som gör safaris i öppna till en enastående upplevelse.

Bekvämligheter:

För de romantiska kan man välja antingen King Cheetah eller Giant Eagle Owl sviterna, där man får sin egen privata pool och ett extra eget badrum. Alla sviterna är sammanbundna med lodgen i ett system av gångvägar i trä över marknivå, varifrån man har vidsträckt utsikt över floden och bushen nedanför.

Aktiviteter:

Lukimbi har ett stort utbud av aktiviteter både för unga och äldre. För de som behöver lite avkoppling och vitalisering, finns här spabehandlingar där man använder inhemska blandade oljor, eller en massage för att kyla ner kroppen från vardagens eller resans värk och plågor. Restaurangen håller hög kvalitet, med en utsikt antingen från med ljus upplysta trädäck.

Familjevänligt:

Lukimbi är fantastiskt för barn. Från klockan 5.30 finns det personal till hands för att hålla ett öga på de unga gästerna. Barn är välkomna i övervakade safarirum, eller att förena sig i andra aktiviteter, från safariturer och skattjakter till interaktiva möten med parkvakterna, vilka startar senare på dagen. Medan de vuxna njuter av en måltid, är barnen
välkomna att vara tillsammans vid de populära barnmiddagarna eller picknickerna.

Åtkomst:

Lukimbi Safari Lodge är belägen vid de södra och de mest tillgängliga delarna av parken, med endast en fyra timmars biltur från den Internationella flygplatsen i Johannesburg.

Intresseanmälan

Från kr3,300

Tel +27 (0) 21 201 2484

Intresseanmälan

Från kr3,300

Tel +27 (0) 21 201 2484

Location Details

Address:
North Cliff Kruger National Park 2115 South Africa