5 skäl att välja SafariGuideAfrica!

 • Skräddarsydda resor
 • Svar direkt
 • Reseexperter på Afrika
 • Bra priser
 • Nöjda kunder

Intresseanmälan

Safari Lodger i Krugerparken

 • Lukimbi Safari Lodge

  Familjevänliga Lukimbi Safari Lodge med 16 sviter, erbjuder boende av hög standard i Krugerparken.

  Från kr3,300

  Mer info

 • Jock Safari Lodge

  Blanda lyx och avkoppling. Med spa, sauna, ångrum, och sist men inte minst safari är Jock den perfekt för avkoppling kombinerat med rikt naturliv.

  Från kr3,700

  Mer info

 • Imbali Safari Lodge

  Med vyer av savannen och Nwatsitswonto floden, har varje privat svit en privat Jacuzzi, stora fönster och vidsträckt trädäck varifrån man har överblick över de vilda djuren

  Från kr2,650

  Mer info

 • Lion Sands Tinga Safari Lodge

  Tinga Safari Lodge är en av de absolut bästa safarilodgerna i Sydafrikas Kruger National Park.

  Från kr5,450

  Mer info

Safari Lodges i Krugerparken

Levererar konsistent både vad gäller safari och luxuöst boende. De här är Kruger National Park’s bästa safaristugor – perfekt för resenärer som uppskattar rustik fem-stjärnig lyx i en av världens bästa nationalparker.

Kruger National Park bildades 1898 som en del av SANParks. Idag är det en världsberömd centralpunkt för att utforska artrikedomen i Afrikas bushveld och viltliv i Sydafrika. Med avancerade miljöhanteringsprinciper och – program på plats är Kruger National Park också ett centrum för miljö- och viltforskning.

Kruger National Park är en familjevänlig safaripark som erbjuder valmöjligheter för såväl organiserade som ”köra-själv” resealternativ. Här finns ”de Fem Stora” och en hel värld av annat vilt och fågelliv. Aktiviteter såsom guidade promenader, fågelskådning, viltturer och viltskådning från hästryggen är spännande aktiviteter för besökaren att genomföra.

Det finns ett stort urval av stugor att välja bland i Kruger. Hamiltons Tältläger, Imbali och Hoyo Hoyo är tre av de mest högklassiga stugorna att bo i, varav Imbali klassas som en av de absolut lyxigaste och mest romantiska safaristugorna som ger mycket upplevelse för pengarna.

Det finns ett urval av stugor att välja bland i Kruger. För exklusiva och romantiska safarialternativ kan man titta på Kapama Game Reserve där Southern Camp, River Lodge, Buffalo Camp och Kapama Karula kommer att ge glädje oavsett dina behov och förväntningar.

Om du vill ha med något av dessa boenden i en skräddarsydd paketresa kan vi med glädje ge dig en gratis offert och besvara dina frågor så att vi är säkra på att du får den Krugersemester du drömmer om.