Tack ännu en gång

Vi tackar er återigen för er förfrågan med Safari Guide Africa.

Vårt mål på Safari Guide Africa är att erbjuda Safaris i södra & östra afrika kombinerat med solsemester på utvalda öar i Indiska oceanen. Vi arbetar med utvalda partners i Afrika för att ge er bästa service.

För den här reseförfrågan har vi valt Ker & Downey Africa och de kommer kontakta er via email eller telefon för att hjälpa er med att sy ihop resan efter era behov.

Ker & Downey Africa grundades 1946 och är en av Afrikas ledande reseoperatörer.

Mer info och resor till Afrika

Nedan finner ni ytterliggare urval av resor och artiklar till Afrika.

Safariresor & rundresor i Afrika

 • Kapstaden & Afrikansk Safari – 7 nätter

  Paketresa

  Upplev en rundresa i Sydafrika med boende i Kapstaden med boende precis vid atlantkusten vid V&A Cape Town Waterfront och en häpnadsväckande safariresa i Timbavati Game Reserve vid Krugerparken.

  Från kr17,200

  Mer info

 • 7-Dagars Safariresa samt boende i Kapstaden

  Paketresa

  7 nätters lyx i Sydafrika – 4 dagar på det magnifika Ellerman House i Bantry Bay, Kapstaden och det närliggande Wineland samt 3 dygn 5-stjärnig safari på Sabi Sands Game Reserve.

  Från kr47,500

  Mer info

 • Kapstaden Waterfront, Vinprovning & Safari

  Paketresa

  Myckert prisvärt resepaket:, Njut av att bo vid stranden i Kapstaden, gästhusboende i närliggande Winelands och en safari i häpnadsväckande Timbavati Private Game Reserve

  Från kr13,200

  Mer info

 • Kapstaden, Vingård & Safari – 10 dagar

  Paketresa

  Njut av Cape Waterfront-boende och bo på ett luxuöst 5-stjärnigt boutique hotell i Winelands. När man sedan har kopplat av kan man åka därifrån på en häpnadsväckande safari i Timbavati Game Reserve.

  Från kr13,100

  Mer info

 • Safari, Winelands & Kapstaden – 12 dagar

  Paketresa

  Njut av en 11 nätters rundresa som inkluderar en underbar tre nätters-safari i Timbavati Private Game Reserve, fem nätters i Kapstaden samt tre nätter i det vackra Cape Winelands

  Från kr21,500

  Mer info

 • Golf tour Sydafrika – 12 nätter

  Paketresa

  Varje golfares dröm. Njut av 12 nätters boende i Kapstaden, Stellenbosch och spela golf på Fancourt längs med the Grden Route.

  Från kr22,000

  Mer info

 • Safari i Sabi Sand, Rovos Rail & Kapstaden – 12 nätter

  Paketresa

  Upplev det bästa Sydafrika har att erbjuda. Safari i Sabi Sand, Rovos Rail (orientexpressen) mellan Pretoria och Kapstaden, samt boende mitt i vindalen cape winelands.

  Från kr57,000

  Mer info

 • Tanzania Safari & Strand – 9 Dagar

  Paketresa

  Upplev en äkta fyra dagars safari i Serengeti följt av fem nätter på paradisön Pemba Island utanför Zanzibars kust som har blivit känt för sina fina stränder och vad med om en oförglömlig resa.

  Från kr42,200

  Mer info

 • Romantisk Smekmånad i Kapstaden, Safari & Vinprovning

  Paketresa

  Den ideala smekmånaden i afrika med 5-stjärnigt boende i Bantry Bay, 5-stjärnig lyx i Valskådningsstaden Hermanus och en exklusiv Safari i Sabi Sands Game Reserve. 14 nätter i 5-stjärnig lyx.

  Från kr37,000

  Mer info

 • Safariresa genom Zambia & Sydafrika – 14 dagar

  Paketresa

  Upplev Safari vi Zambezifloden, se de mäktiga Victoriafallen, bo i Kapstaden, prova viner på vingårdar i Cape Winelands.

  Från kr16,000

  Mer info

 • Det bästa av Sydafrika – 14 nätter

  Paketresa

  Börja med två dagars tur på Rovos Rail från kolonialperioden, från Pretoria till Kapstaden – Njut av det luxuösa Clarendon Bantry Bay och 5-stjärnig lyx i Cape Winelands vid Grande Roche. Avsluta din semester med en safari vid Londolozi Tree Camp.

  Från kr52,800

  Mer info

 • Sydafrika & Safari – 15 Nätter

  Paketresa

  Upplev en oförglömlig resa genom Kapstaden och natursköna Prince Albert. Detta paket inkluderar 15 övernattningar i Kapstaden, Prince Albert, Plettenberg Bay, Port Elizabeth och safari i Timbavati.

  Från kr25,000

  Mer info